LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen visade upp sin nya kärlek på röda mattan – Swedbanks vd Michael Wolf

09 jun, 2015 
AvAnna Shimoda
Kristin Kaspersen har en romans med Swedbanks vd Michael Wolf. Idag, på Polarpriset, visade de för första gången upp sig tillsammans.
Annons

Kristin Kaspersen, 45, visade under tidagseftermiddagen upp sin nya kärlek Michael Wolf, 51, som är vd för Swedbank. De kom hand i hand till Polarpriset och ställde glatt upp på bild för alla fotografer.

Det var för några veckor sedan som Kristin Kaspersen bekräftade relationen i samband med att tidningen Expressen hade ett stort uppslag med bilder när de semestrade på Astir Beach, en fashionabel strand i utkanten av Aten.

– Ja, vi träffas. I övrigt vill jag inte gå in på detaljer om mitt privatliv, sa hon i samband med publiceringen till tidningen.

Michael Wolf och Kristin Kaspersen på Polarpriset. Foto: TT
Michael Wolf och Kristin Kaspersen på Polarpriset. Foto: TT

– Har hört det flertalet gånger. Rätt trött på det. Har träffat honom ett par gånger i Nyhetsmorgonstudion då jag intervjuat honom, men that’s it! Så det är ett rykte som det inte finns någon som helst sanning i, sa hon till tidningen Hänt i Veckan.

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons